Тиждень дитячого та юнацького читання “Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає”

Бібліотека-філія № 9 с.Крихівці (площа Двір, 1) в рамках “Тижня дитячого та юнацького читання” спільно з шкільною бібліотекою Крихівецької ЗШ провели ряд заходів:

  • 23 березня 2017 року відбувся експрес диспут “Книга: електронна чи традиційна: дві суті” – учні 8 класу Крихівецької ЗШ розділились на дві групи: прихильників електронної книги та тих, хто надає перевагу паперовому носієві інформації, кожна з груп намагалися переконати суперників у досконалості “свого” носія інформації та недоліках іншого. Врешті уклали перемир’я: головне бажання читати та отримувати нові знання!
  •  24 березня 2017 року учні 2 класу поринули у мультимедійний казкосвіт “Почитаймо разом казку”. Школярі переглянувши уривки казок, відгадували їх назви, упізнавали героїв казкових за їхніми телеграмами та листами, піснями та характеристикою, розповідали про свої улюблені казки.
  • Для учнів 2-3 класів відбувся огляд енциклопедичних видань “Знання – це сила”. Маленькі користувачі дізнались про цінність та користь енциклопедичних видань, про відмінність їх від іншої літератури та переглянули ряд дитячих кольорових енциклопедій. Протягом Тижня дитячого та юнацького читання в бібліотеці тривали: виставка-огляд нових надходжень “Книжкові новинки”, виставка-періодика “Країна Журляндія: твої перші журнали” та книжкова виставка “Улюблені книги наших читачів”.
    Відповідальні за проведення зав.філії № 9 О.П.Малик та шкільний бібліотекар М.С.Хаджай
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top