“Ти палиш, а світ задихається”

31 травня – Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням. День відмови від куріння, заснований за ініціативою Міжнародного союзу проти раку. Всім добре відомо, що куріння – це шкідлива звичка. Та це знання не заважає курити людям всіх вікових категорій та соціальних верств. Шкода від куріння не тільки в  тому, що погіршується здоров’я курця, а й тих, хто його оточує.

В рамках відзначення  Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням, 31 травня 2022 року, в бібліотеці-філії №8 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарка підготувала для своїх користувачів бліц інформацію “Ти палиш, а світ задихається”.

Куріння – це страшне лихо, яке підриває здоров’я і скорочує життя мільйонам людей. Основна мета заходу – профілактика шкідливих звичок у молодіжному середовищі. Серед молоді побутує думка, що палити – це модно, престижно і якось по-дорослому. Так, що здоров’я та довголіття кожного – в його руках. До уваги користувачів була оформлена виставка – попередження “Здоров’я – мудрих гонорар”, на якій представлена література та матеріали спрямовані проти куріння.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top