Торбинка цікавинок «Цілющі скарби рідної природи»

Влітку дітлахи відпочивають від школи, але це не означає, що вони не прагнуть здобути нових знань чи корисно провести час у товаристві своїх кмітливих та допитливих ровесників.

Бібліотека-філія №1 Івано-Франківської МЦБС традиційно готує на три літні місяці програму спецпроекту ЛІТО+. Тож наші наймолодші читачі мають змогу не лише відпочити й розважитися, а й дізнатися багато нового. Уже за традицією на початку літа бібліотеки розширюють свій простір, виходячи на вулиці для постійної роботи на літньому майданчику просто неба.

22 червня 2019 р. працівники бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради для дітвори провели торбинку цікавинок «Цілющі скарби рідної природи», в рамках спецпроекту ЛІТО+, на майданчику біля бібліотеки.

Бібліотекарі намагалися донести до дітей інформацію про бережливе ставлення до рослин, потребу у збереженні та збагаченні природних ресурсів України. Сьогодні жодна людина не може стояти осторонь, бо від дій кожного із нас залежить майбутнє прийдешніх поколінь. В розповідь бібліотекаря органічно вплітаються легенди і приказки, на які так щедра прикарпатська земля. Діти охоче розгадували вікторини, малювали рослин та тварин Карпат.

Креативним елементом роботи спецпроекту ЛІТО+ стало спілкування з дітлахами та батьками на відкритому майданчику біля бібліотеки. На протязі літніх канікул двері нашої бібліотеки відкриті для користувачів. У нас цікаво, обіцяємо позитивні емоції.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top