Тренінги з проєктного менеджменту від МОМ

Зображення може містити: одна або кілька осіб та текстОтримали перемогу в конкурсі молодіжних ініціатив “ДОЛУЧАЙСЯ, ВЗАЄМОДІЙ, СТВОРЮЙ!” від Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні. Проєкт, фінансується Посольством Великої Британії, сприяє зусиллям Уряду України зі зміцнення сталого розвитку та згуртованості громад завдяки залученню молоді.
Проєкт передбачає участь 10 працівників Івано-Франківської МЦБС у тренінгах з питань розвитку проєктів, збору коштів (фандрайзингу), комунікації, демократії участі, прав людини, гендерної рівності/запобігання сексуальній експлуатації та жорстокому поводженню, охорони довкілля. Під час тренінгів члени молодіжної ініціативної групи та активні члени громади матимуть змогу отримати необхідні знання про мобілізацію ресурсів та розвиток екологічної безпеки. Консультації в рамках інклюзивного діалогу з питань екологічної стійкості на районному та обласному рівнях.
Після тренінгів кожна ініціативна група за погодженням із тренерами та місцевими зацікавленими сторонами, підготує громадський проєкт. Діяльність повинна бути спрямована на соціальну згуртованість та охорону довкілля й передбачати активну участь різних соціальних груп громади: колишніх трудових мігрантів та членів їхніх родин, ВПО, людей з інвалідністю, ветеранів або членів їхніх сімей, багатодітних сімей, сімей із низьким рівнем доходу, національних меншин та етнічних груп.
Кожна відібрана молодіжна ініціативна група має шанс отримати грант у розмірі до 3 350 фунтів стерлінгів на реалізацію власних проєктів, направлених на розвиток громади та безпілотник (дрон) для проведення регулярного моніторингу стану навколишнього середовища. Остаточна сума гранту буде залежати від якості поданого проєкту та його відповідності загальній меті проєкту.
Проєкт реалізується спільно з БО “Ліга Толерантності” та студентським простором “Параграф”.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top