«Туристичними місцями України»

27 вересня, в день, коли відзначається всесвітній день туризму у бібліотеці-філії №11(с. Угорники) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулася віртуальна мандрівка «Туристичними місцями України».

Україна багата своєю природою і культурною спадщиною. По всій її території можна знайти і культові споруди і середньовічні замки ІХ-ХІІІ ст. Так, у Львівській обл. знаходиться один із найдавніших замків – Олеський замок. Але не він єдиний, хто може зацікавити справжнього шукача. Іншими, не менш захопливими будуть моменти подорожі по Ужгородському, Кам’янець-Подільському чи Межибізькому замках. Ці споруди справді вражають і захоплюють своєю архітектурою й історією. Взагалі, на території нашої країни існує понад 5000 замків.

Але не замками єдиними може звабити туриста Україна. Ну а куди ще поїхати аби побачити справжню казку як не в Карпати. Там, кожен зможе насолодитися спокоєм, свіжим повітрям і помилуватися краєвидами матінки-природи. Також в нас є і своє «мертве море». Це Лемурійське озеро, що розташоване поблизу Херсона. Цікаво те, що тут на 5 процентів більше солі ніж у Мертвому морі.

А якщо ви ще й романтик, то вам точно на Волинь. Там, у Клевані розташований таємничий тунель кохання.

Не можна не згадати тут і про Манявський водоспад, біля підніжжя якого розташоване невелике джерельце.

Тож, подорожуйте, вивчайте різні місця нашої України, відкриваючи все нову й нову її красу.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top