«Відкрита віза у світ чудес»

Щорічно 27 вересня відзначають Всесвітній день туризму, а з 1998 року і День туризму в Україні.  Той, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника – щаслива людина. Приємно вибиратися з щоденної буденної суєти в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша улюблена земля!

З цієї нагоди 25 вересня 2020 року  у бібліотеці – філії №8 (вул. Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради підготовлений для дітей 4- го класу ЗШ№6  бібліоглобус «Відкрита віза у світ чудес» до дня туризму.

Спершу бібліотекар розповіла про історію цього свята, про цікаві туристичні місця  України, підвереджуючи  слова показом відеороликів. Діти мали змогу віртуально подорожувати мальовничими краєвидами Прикарпаття. Відвідували пам’ятки архітектури, побували на озері Синевир та на Буковелі. Милувались чарівною природою нашої України. Також бібліотекар підготувала чудову добірку мультфільмів про мандрівників до дня туризму, ознайомила учнів з  книжковою ілюстративною виставкою « Мандруємо Україною разом».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top