Інформаційний круїз “Мандруємо, щоб жити і любити”

Всесвітній день туризму – щорічне свято, яке відзначається 27 вересня з метою популяризації туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн. Це свято і тих людей, чий стиль життя пов’язаний з мандрівками та подорожами, які наповнюють нас новими емоціями, відкриттями і часто допомагають забути непри

ємності, які інколи трапляються  у нашому житті. Подорожуючи, ми пізнаємо світ, історію, культуру, звичаї своєї Батьківщини та інших країн. А отже, ми не лише відпочиваємо, а й збагачуємось духовно. Недарма Микола Реріх писав: «Ніщо так не збагачує, як подорож!». Але нема в людини місця дорожчого, ніж те, де вона народилась, землі, на якій зросла. Цього літа, на тлі карантинних обмежень у світі, українці подорожують своєю країною значно більше, ніж торік. Щоб по-справжньому любити рідний край, його слід добре знати, необхідно вивчати його історію, мову, культуру. Туризм може стати візитною карткою України.

З нагоди цього свята, працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в онлайн режимі провели інформаційний круїз “Мандруємо, щоб жити і любити”. До нього був створений відео-ролик та організована книжкова виставка “Туризм в Україні: сучасний стан та перспективи”. Надіємось, що дана інформація допоможе користувачам відкрити для себе нові мальовничі куточки нашої України.

 

Відповідальна Іванишин А.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top