Тravel-тур “Сучасна Європа: яка вона?”

Протягом останніх століть Європа стала для нас, українців, символом високого рівня життя та культури з високим рівнем поціновування людини як особистості.  

Сучасна Європа здатна здивувати будь-кого – від любителів природної краси, архітектури та визначних пам’яток до тих, хто віддає перевагу більш насиченому та активному відпочинку. Кожне європейське місто живе насиченим та бурхливим життям – розвивається, реконструюється, стає кращим, але одне залишається незмінним – бажання вивчати та кожного разу відкривати його з іншого боку. Цьогоріч День Європи в Україні припадає на 15 травня.

13.05.2021 о 13:00 в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся travel-тур “Сучасна Європа: яка вона?”. З нагоди цієї події бібліотекар читального залу, Зоряна Петрик, підготувала однойменний  яскравий тематичний відеоролик для користувачів та online-користувачів бібліотеки.

 

Вражаючі кадри віртуальної подорожі заворожували своєю неземною красою та дали змогу глядачам ближче ознайомитись з неповторною природою країн сучасної Європи. Перегляд відеоролика залишив приємні враження та непереборне бажання  відвідати ці країни в найближчому майбутньому. 

Проведення такого заходу є особливо актуальним в наш час, адже відзначення Дня Європи в Україні, дослідження та вивчення її країн з їх дивовижними ландшафтами та менталітетом – це важливий крок у становленні України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.

Відповідальна: Зоряна Петрик.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top