«Україна унікальна, Україна надзвичайна!»

День Незалежності – це світле свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які з любов’ю творили і плекали українську націю, рідну мову, мужньо боролися за майбутнє самостійної держави.
До 30 – річчя Незалежності України, 20 серпня у бібліотеці- філії № 22 (с. Тисменичани) Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулися інтернет – мандри «Україна унікальна, Україна надзвичайна!»

Захід провели спільно з Тисменичанською дитячою музичною школою. Учні музичної школи виконували музичні твори на інструментах: баян – Федунишин Богдан, бандура – Чуйко Анна. На святі звучали вірші про Україну.

Бібліотекарка підготувала коротку розповідь про рідний край, зробила огляд цікавих і пізнавальних книг, діти активно відповідали на запитання вікторини «Чи знаєш ти Україну?».

Відео-мандри розпочались з з мультфільму ТНМК – Історія України за 5 Хвилин, який дуже сподобався усім. А ще ми побували в найдивовижніших та захоплюючих місцях України, відвідали старовинні фортеці та замки, переглянули приголомшливі кадри активного відпочинку з відеоролика «Мій дім – Україна».

На завершення – фото на згадку біля бібліотечної інсталяції  «Святкове дерево» та виставки малюнків, присвячених Дню Незалежності, учнів дитячої музичної школи.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top