“Україно, доки жити буду, доти відкриватиму тебе”

     #Бібліотека_у_дворах

  Кожна людина завжди з великою любов’ю і душевним трепетом згадує місце, де народилась, де минуло її дитинство. То – родинне вогнище, маленька батьківщина кожної людини, де живуть матуся, батько, дідусь, сестричка, братик … І якщо скласти разом маленькі батьківщини кожного з українців, вийде наша велика держава – Україна. 24 серпня ми відзначаємо 31-у річницю Незалежності України.

20.08.2022 року працівники бібліотеки-філії №1  Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели патріотичну мандрівку “Україно, доки жити буду, доти відкриватиму тебе” в рамках проєкту “Бібліотека у дворах”.

31 рік тому з великою надією та вірою ми прийняли виклик долі – стали на шлях створення та розбудови власної незалежної держави. Для кожного громадянина України День Незалежності насамперед має бути днем іспиту власного сумління, днем міркувань про долю своєї Батьківщини й своєї спільноти, саме це стало лейтмотивом святкових бібліотечних заходів. Бібліотекар ознайомила з  книгами про минуле нашої держави та сьогодення, згадала імена та постаті великих українців, котрі  в різні часи прославили Україну і сьогоднішню боротьбу українського народу за вільний вибір майбутнього, як продовження віковічної боротьби наших предків за волю. Сьогодні дзвони б’ють на сполох, закликаючи українців до єднання, захисту нашої Вітчизни від російських окупантів, до перемоги.

Працівники бібліотеки щиро привітали користувачів з 31-ю річницею Незалежності. Нинішній рік – це рік великих випробувань, пора  сподівань і надій, нехай же всі вони справдяться. Нехай над нашою державою засяє сонце перемоги, а в житті кожного побільшає добра.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top