“Улюблені зимові свята”

11.01.2022 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11А) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулися різдвяні канікули з бібліотекою: “Улюблені зимові свята” разом з учасниками громадської організації “Об’єднані любов’ю”.

З нетерпінням дорослі і діти чекають зими. Взимку можна покататися на лижах, ковзанах, санках, пограти в сніжки. А ще взимку багато чудових свят. 

Сьогодні учасники організації “Об’єднані любов’ю” весело і з користю провели час в бібліотеці. На Різдвяних канікулах з бібліотекою діти дізнались багато нового про християнські зимові свята. Учасники захоплено слухали розповідь бібліотекаря про День святого Миколая, про Новий рік, про Різдво та інші зимові свята. Переглянули казкові мультфільми, відповідали на питання вікторини, взяли участь у майстер-класі з виготовлення новорічних іграшок. З цікавістю діти переглянули літературу біля тематичної полички “Зима іде – свята веде”. 

Також учасники дізнались про ще одне свято – “Всесвітній день “Дякую”, яке щорічно відзначають 11 січня. Подяка – не лише прояв ввічливості, вдячність покращує самопочуття, фізичне здоров’я, створює позитивні емоції та допомагає впоратись зі стресом.

Учасники “Різдвяних канікул з Бібліотекою” були вдячні бібліотекарям за чудово проведений час. Щасливі і з позитивними емоціями повернулися додому.

Відповідальна: Яковойко Н.Я.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top