“Різдвяні історії з книжкової шафи”

Зимові канікули – найвеселіша і найцікавіша пора!
Різдвяні колядки, катання на лижах ковзанах, санях, веселі ігри, снігові фортеці чарівні і загадкові бабусині оповідання! І звичайно ж, зимові канікули не можуть обійтися без книги. Різдвяні свята – це відмінний привід урізноманітнити своє дозвілля прочитавши цікаві книжки. За бажанням можна перетворити звичайний січневий день на справжнє свято душі. Адже, Різдво – це особливе свято радості, коли дорослих і малих переповнюють найкращі почуття та віра у дива.
А, що найкраще для створення уявного і чарівного світу мрій? Звичайно, улюблені книги! 

Саме тому, холодної зимової днини, 11.01.2022 року о 13.00 годині в бібліотеці-філії №10 (с. Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було організовано зимовий мікс:  “Різдвяні історії з книжкової шафи” з книгами, у якому взяли участь користувачі бібліотеки.

На початку зустрічі бібліотекар книгозбірні розповіла присутнім про народні традиції святкування Різдва в Україні, а потім ознайомила з виставкою-інсталяцією “Новорічно- різдвяний серпантин”. Сюжет представлених книг, пов’язаний з Різдвом та прекрасною зимовою порою. Тут чекають на своїх читачів справжнісінькі різдвяні історії від найкращих українських та світових авторів. Бібліотекар наголосила, що книги, які представлені на викладці подарують своїм читачам незабутній  святковий настрій, і головне, створять затишну, позитивну і добру атмосферу.

Під час святкування Різдва в родинах панує радість, мир, добро і віра в чудеса. У кожного українця свій особистий шлях до Бога, своя сімейна історія пов’язана з Різдвом.
Пам’ятаймо, що Різдво це прекрасне свято повинно єднати, сім’ї, родини заради щастя й миру на планеті.

Відповідальна: Мигович У.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top