Урок миру “Україну – мати умій захищати”

screenshot-from-2016-10-13-105200
12 жовтня  о 11:30 в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Г.Мазепи, 11а) з учнями ЗОШ №4 3Б класу, в рамках проекту “Прочитай книгу про війну” пройшов урок миру “Україну – мати умій захищати”, присвячений до Дня захисника України.

Бібліотекар ознайомила учнів з історією свята Покрови, з традиціями та звичаями козаків, як примножують сучасні захисники України.
Основною метою заходу було виховувати у дітей патріотичні почуття, причетність і відповідальність за все, що відбувається в країні, вдячність тим, хто віддав своє життя і зараз захищає нашу державу.

Сьогодні почуття радості кожного з нас затьмарює війна на сході України. На полі битви – захисники, воїни, які пішли виконувати свій обов’язок перед Батьківщиною. На захід були запрошені воїни АТО Васильків Андрій і Жовтуля Ігор, які у своєму звернені до учнів висловили сподівання, що на зміну їм росте надійне покоління захисників. В знак подяки і шани героям АТО, діти подарували свої малюнки і вірші- побажання. Присутні матері з радістю, гордістю і вдячністю подарували воїнам книги і квіти та слова віри в них, віри в перемогу.

screenshot-from-2016-10-13-105216

Діти були активними учасниками заходу. Вони з цікавістю брали участь у вікторині “Майбутні захисники”, конкурсах “Браві солдати”, “Секретний агент”, “Спритним і сміливим”, “Швидкі і сильні”.

Бібліотекар запропонувала учням перегляд відеороликів до Дня захисника України, звучали вірші, пісні, побажання.

screenshot-from-2016-10-13-105232

Біля книжкової викладки “Їм у віках судилося безсмертя” бібліотекар ознайомила дітей з цікавою літературою.

Відповідальна за проведення уроку миру Таргоніна Віра Юріївна.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top