Урок патріотизму «Величне ім’я- Захисник Вітчизни»

%d0%b1-%d1%8416 грудня – молоде, але шановане в нашій державі свято – День Збройних сил України. Це свято козацького бойового духу, української звитяги, національного війська нашої держави та усіх українців, які готові захищати честь і славу, свободу і суверенність рідної землі. А ще це свято всіх тих, хто носить погони, хто служить в українській армії і боронить міць і кордони рідної землі.

6 грудня 2016 року о 12 год. працівники бібліотеки -філії №1 (Вовчинецька, 206) провели для учнів 6-В класу ЗШ №25 урок патріотизму «Величне ім’я- Захисник Вітчизни». Бібліотекарі розповіли присутнім про історію української армії та про те, що сьогодні українські солдати на Сході нашої країни забезпечують мир та спокій.

До Дня Збройних сил України бібліотекарі організували книжкову викладку «Героїчне життя не кануло в забуття», на якій представлені книги та періодичні видання, що знайомлять дітей з історією українського війська з давніх часів до сьогодення.

Захід став даниною пам’яті та пошани всім тим, хто упродовж століть боровся за свою землю та сьогодні відстоює суверенітет та неподільність України.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top