Участь користувачів  абонементу ЦМБ в обласному конкурсі «Доторкнутись до природи серцем»  

22 квітня 2019 року (Всесвітній День Землі) в  Івано-Франківській обласній бібліотеці для юнацтва  відбувся конкурс «Доторкнутись до природи серцем».

Працівники  абонементу ЦБ (вул. К. Данила, 16)  Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради долучилися до організації обласного конкурсу «Доторкнутись до природи серцем», ініційованого Івано-Франківською обласною бібліотекою для юнацтва, підготувавши до участі роботи користувачів  абонементу ЦМБ в номінації 2.3. “Конкурс фото та малюнків на тему збереження довкілля”

Це такі учасники:

  1. Майданська Віталіна Віталіївна, «Торкайся до природи серцем…» (фотоілюстрація), «Душі природи струн торкнись…» (фотоілюстрація);

«Збережи красу України» (графіка); «Вогняне гроно горобини…» (світлина);

  1. Конєва Божена Володимирівна, «Бережи природу» (малюнок);
  2. Гулин Надія Сергіївна, «Весняна краса Вовчинецького лісу: не ламай, не топчи, для майбутніх поколінь збережи!!!» (підбірка світлин);
  3. Негребецька Вероніка Андріївна,” Немов собі на злість, ми землю кривдим дуже…”(малюнок);
  4. Сурмачевська Маряна, «Останній день Землі» ( фотоісторія).

Представники нашої бібліотеки визнані лауреатами конкурсу, а  Негребецька Вероніка  та Сурмачевська Мар’яна визнані переможцями.

Нагородження переможців відбудеться 22 травня 2019 року в Івано-Франківській обласній бібліотеці для юнацтва.

Ми пропонуємо добірку робіт учасниць конкурсу Гулин Надії та  Сурмачевської Мар’яни.

Підбіркою світлин «Весняна краса Вовчинецького лісу: не ламай, не топчи, для майбутніх поколінь збережи!!!» користувачка бібліотеки Гулин Надія Сергіївна прагнула привернути увагу громадськості до проблеми охорони, збереження та відновлення ранньоквітучих рослин в наших лісах, нагадати про те, що внаслідок неконтрольованого зривання первоцвітів, задля розваги, вони скоро можуть зникнути.

А ось деякі роботи фотоісторії Мар’яни  Сурмачевської Маряни, «Останній день Землі» представлені на конкурсі «Доторкнутись до природи серцем»

Ось такий він, “Останній День Землі”

Фотоісторія приурочена до дня Землі та річниці трагедії на ЧАЕС (2013 року)

Відповідальні за підбір робіт користувачів бібліотеки на конкурс: Данилів Л.В., Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top