Участь у всеукраїнському онлайн флешмобі  “Пишімо Радіодиктант національної єдності разом з українською світовою спільнотою!” 

Працівники бібліотеки-філії №5 (вул. Галицька, 100) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради 09.11.2021 року  взяли участь у всеукраїнському онлайн флешмобі  “Пишімо Радіодиктант національної єдності разом з українською світовою спільнотою!” (з нагоди Дня української писемності та мови).

Цьогоріч авторський текст  диктував письменник Юрій Андрухович.  Хто не встиг приєднатися до онлайн події о 10.00, може написати ще диктант протягом астрономічної доби, зайшовши на сторінки Українського радіо в інтернеті за покликанням:  http://ukr.radio/schedule/play, http://www.nrcu.gov.ua/

З фонду нашої книгозбірні ми пропонуємо для користувачів добірку нової літератури. Зокрема: “Український правопис. З коментарями та примітками до нової редакції”, словник вишуканої української мови Т. Берези “Гарна мова — одним словом”, Л.Савченко “Розмовляй українською правильно”, Ю. Гнаткевича “Короткий словник антисуржика”. Адже поновлювати знання і збагачуватись українською мовою завжди на часі.

В онлайн флешмобі взяли участь: Українець С., Кучерак М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top