“У книжок не буває канікул”

Літо –найулюбленіша пора всіх дітей. Літо…Як багато в цьому слові «сплелось» та  «відгукнулось»- канікули, відпустки, численні поїздки, враження зустрічі.

Бібліотека-це місце де можна цікаво, корисно ,а головне весело провести  свій літній відпочинок. Під час літніх канікул в бібліотеці доволі багатолюдно, до закладу користувачі приходять цілими компаніями. Навіть найцікавіший відпочинок  не можна уявити без книги! Фраза банальна, але ж справедлива-у книги канікул не буває!

Тому сьогодні,  06.07.2022 року до нашої бібліотеки-філії №10 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради завітали юні читачі.

Діти читали  віршики, казочки, журнали обговорювали прочитане. Проводилися літературні ігри, вікторини, голосні читання. Метою заходу було націлити дітей на відвідування бібліотеки  та читання книг під час літніх канікул. Завідувачка бібліотекою розповіла юним читачам про те, що канікули, проведені з книгою будуть цікавими та корисними. Захід пройшов цікаво і продуктивно , бо кожна дитина ,що завітала до бібліотеки ,отримала корисну інформацію і мала можливість обрати книги за власним смаком і уподобанням .Книга була, є і буде вічним джерелом знань для людини. Читати –це круто!

На канікулах сумувати ніколи- приходьте до бібліотеки за втіхою!

Відповідальна: Мигович У.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top