“У світі книг”

Бібліотека-філія №10 (с. Вовчинець, вул. Вовчинецька 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради до уваги користувачів бібліотеки представляє цікаву розповідь нашої талановитої читачки, Софії Щербій, про прочитану книгу Бодо Шефера “Пес на ім’я Мані або Абетка грошей”.  

                                                                                   

Бодо Шефер – фінансовий консультант номер один у Європі, письменник і бізнесмен, автор бестселера «Шлях до фінансової незалежності» створив унікально доступну і винятково потрібну книжку для кожного, хто готовий навчитися правильного ставлення до грошей. Ця книжка написана для дітей, бо що раніше ми навчимося розпоряджатися грошима, то швидше здобудемо фінансову свободу і зможемо втілювати в життя наші заповітні мрії та найсміливіші проекти. Але вона стане у пригоді й дорослим, котрі захочуть прислухатися до порад і зробити своє життя вільним від фінансових клопотів.

Любов до читання – це гарна звичка, яку потрібно прищеплювати з самісінького дитинства. Сьогодні ж дорослі мають зрозуміти, що швидше за все їхні діти не будуть читати, якщо не приділяти цьому увагу, зусилля і час. Читання – це найбільший стимулятор для активності мозку та збагачення мови. Той, хто багато читає саме художньої літератури, має розвинуті уяву та фантазію, може чітко і грамотно висловлюватися, має власну думку та переконання. Такими людьми важче маніпулювати та нав’язувати свої погляди на життя.
Так, якщо хочете, щоб ваші діти зросли саме такими, мерщій починайте читати з ними цікаві книги та прививати любов до читання. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top