Флешбук “Волонтери.Мобілізація добра”

volonterdayabon

“Усі, хто волонтерить, так чи інакше
пропускають той біль світу через себе”
(Ірена Карпа)

5 грудня 2016 року в Міжнародний день волонтерів о 12.00 на абонементі ЦБ (вул.К.Данила,16) користувачам бібліотеки представили книгу “Волонтери. Мобілізація добра: Збірка-Харків: Клуб Сімейного Дозвілля,2015.- 256 с. Для презентації бібліотекарі не випадково обрали форму: флешбук (флешбук – презентація книги через читання уривків, наведення цитат, ілюстрацій, особливих думок і т.д.).

Саме через подання яскравих витягів із книги, користувачі дізналися про звичайних людей поруч із нами, які іноді здаються справжніми атлантами, на чиїх плечах тримається наш світ, що похитнувся водномить. Книга про тих, хто робить надзвичайне для бійців, поранених, сиріт, біженців, з ранку до вечора шукаючи можливості допомоги: збирає гроші на ліки, надає притулок тим, хто залишив рідні домівки, годує, напуває, зігріває… ЦЕ ВОЛОНТЕРИ. МИРНІ ВОЇНИ СВІТЛА.

Галина Вдовиченко, Катерина Бабкіна, Лариса Денисенко, Ірена Карпа, Ірина Славінська, Гаська Шиян, Ірен Роздобудько, Андрій Любка, Макс Кідрук, Сергій Жадан… Яскраве полотно з оповідань, есеїв від десяти відомих авторів змушує замислитись над феноменом волонтерства. (Події останнього часу зіткнули з цим явищем упритул). У скрутні часи змій стає злішим, а добрий – добрішим. Війна – це маркер на ненависть і людяність, бо є ті, хто сіє ворожнечу і є ті, хто сіє любов. Ця книга саме про них. Кожен із нас може бути таким!

Підсилили враження від книги книжкова виставка до Всесвітнього дня волонтера:”Волонтери – кольори добра”.

Флешбук призначений для широкого кола користувачів бібліотеки, відповідальна Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top