Фотовиставка “Мільйони різних “Я”, а разом  – Україна”

24 серпня Україна відзначила 30-річчя Незалежності. У цей день 1991 року Верховна рада ухвалила Акт проголошення незалежності України, “за” тоді проголосували 346 депутатів. По всій країні відбулась низка святкових  заходів.

В рамках відзначення цієї знаменної дати 22.08.2021 року протягом дня працівники абонементу ЦБ  (вул. К. Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради долучилися до святкового фестивалю “Мелодії парку” в міському парку ім Т. Шевченка, представивши на ньому фотовиставку “Мільйони різних “Я”, а разом  – Україна”.

Всі охочі мали змогу не тільки ознайомитися із фотоколажем а й сфотографуватися біля нього, де на фоні карти України були вміщені світлини українських письменників – учасників презентацій в бібліотеці, учасників бібліотечних заходів з різних міст України, а також активних користувачів бібліотеки.

Особливу увагу до карти проявили діти. Вони з неабияким захопленням розглядали світлини, розпитуючи про тих, хто на них зображений, а дехто навіть віднайшов і побачив свою світлину на мапі. 

Шлях відновлення незалежності України важкий і тернистий, а проте, любов і шана українців до рідної землі, їхня жертовність і відкритість вселяють надію на те, що все у нас обов’язково буде добре. 

Відповідальна: Зіняк М. В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top