“ФізкультУра: сила і здоров’я”

    Ви замислювалися коли-небудь, наскільки важливим є спорт у житті людини? Кожен бачить цю роль по-різному. Займатися спортом необхідно кожній людині. Спорт зміцнює здоров’я, розвиває фізичні дані. Недарма кажуть: «У здоровому тілі – здоровий дух!». Люди, що займаються спортом, менше хворіють. Фізичні вправи повертають здоров’я багатьом людям.  Спорт приносить велику радість. Люди ходять в секції, відвідують спорт – клуби, грають у спортивні ігри, спілкуються з новими людьми. Цей вид діяльності перетворює людей в більш стійких особистостей до різноманітних негативних факторів зовнішнього середовища. Спорт – це, в більшості своїй, маса позитивних емоцій. 

Саме тому, 16 жовтня 2022 року працівники бібліотеки – філії №4 Департаменту культури  Івано-Франківської  міської ради,  підготували й провели недільну казку  “ФізкультУра: сила і здоров’я “.

В театралізованій ляльковій виставі бібліотекар дитячого відділу розповіла дітлахам, що для того,  щоб завжди бути здоровим і мати гарний настрій потрібно не забувати  мити ручки і робити різні фізкультурні руху і спортивні вправи, а також нагадала правила поведінки під час тривоги. 

Цікаву і корисну казку «Як Чорнобурчик у футбол грав” М.С.Пляцковської, яка взята з Інтернет – джерел ,   прочитала  Магас  М. М., яку радить послухати всім дітям.

А ще, аби ви не сиділи без діла,  рекомендуємо прочитати книжки:  «Атлас спорту» А. Мінуз;  «Рухливі, веселі, винахідливі»; «Час олімпійських стартів» А. Волошин; «Як до м’яча слава прийшла» Ю. Померанцев; «Сузір’я  дужих»;  «Як стати футболістом»; «Рекорди та досягнення України» О. Шейніна та  «Книга незвичайних рекордів України  В. Щербачов.

Перегляньте мультфільми «Спортивні змагання. Хрюнчик і Хрянчик» , «Дітям про спорт Олімпійські ігри . Розвиваючі Мультики Дівчинка Катя 6 серія _Я люблю спорт», відео – заняття для дітей на тему ,,Види спорту,, та дитячу пісеньку  «Фізкультхвилинка – СКІК ТА СКОК – Веселі Дитячі Пісні – RoNika і ютуб канал З Любов’ю до Дітей» , які представлені на нашій сторінці в фейсбуці https://www.facebook.com/biblioteka.mcbs/. , й отримайте позитивні емоції.

  Чекаємо на Вас в нашій бібліотеці. Бережіть себе. Будьте здорові. 

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top