Фінал літературного конкурсу “Розкажу Миколаю про що я читаю”

    Напередодні найулюбленішого свята дітлахів, яке вперше цьогоріч святкуємо за новим новоюліанським календарем,- дня Святого  Миколая,  5.12.2023 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської Ради, проведено з юними читачами бібліотек МЦБС фінал літературного конкурсу “Розкажу Миколаю, про що я читаю” і було нагороджено фіналістів. Вітальним словом розпочала свято директор МЦБС п. Оксана  Вовк.

За свої талановиті і гарні виступи переможці були відзначені грамотами і книжками, від Святого Миколая кожний учасник отримав в подарунок смаколики. Сюрпризом для дітей був “Книжковий сніговик”, який оселився в бібліотеці. Діти шепотіли сніговику свої бажання, читали йому підготовлені вірші і за це “Книжковий сніговик” допоможе усім бажанням дітей неодмінно здійснитись. Разом з казкаркою, автором багатьох дитячих творів Віталією Савченко діти здійснили цікаву казкову подорож у зимову чарівну історію і кожний фіналіст отримав яскраві медалі за участь в конкурсі. 

Дуже розважила школярів жартівлива пісня “Миколай до мене не прийде”, під час цієї пісні кожний сам визначав чи заслуговує на подарунок від Святого Миколая, чи на різочку. Під пісню “Виглядаю Миколая” діти разом з чарівною феєю, казкаркою і Миколаєм водили святковий хоровод, дарували один одному усмішки і співали цю чудову пісню. На вулиці мороз, а у нас сьогодні було тепло і радісно, ми всі були щасливі від того, що через гарні вірші, оповідання і пісні змогли доторкнутись до нескінченної казки добра і милосердя Святого Миколая.

За можливість проведення цього конкурсу ми сьогодні щиро дякували нашим захисникам. Хай Святий Миколай оберігає наших воїнів і нас усіх.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top