Хвилина застереження “СНІД і наркоманія : як цього уникнути?”

Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета всесвітнього дня боротьби зі СНІДом – це ще одна нагода привернути увагу суспільства до проблем ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби, та згадати про важливість вчасної діагностики ВІЛ – СНІДУ.

4 грудня 2018 року бібліотекар філії №12 с. Микитинці (в. Грицишина 10) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, провела хвилину застереження “СНІД і наркоманія : як цього уникнути?”. Захід проводився в Микитинецький ЗШ з учнями 9 класу. Під час заходу діти ознайомились із поняттями «ВІЛ», «ВІЛ-інфекція», «СНІД», дізнались про основні шляхи інфікування, клінічні прояви, методи діагностики та лікування цієї важкої недуги. Особливу увагу бібліотекар   О. Вовк приділила методам профілактики та принципам безпечної поведінки сучасної молоді щодо інфікування ВІЛ.

Кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх рідних та близьких від цієї страшної інфекції, бо СНІД  може увійти практично в кожний дім, кожну сім’ю.

Відповідальна за захід-Вовк О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top