Хвилинка духовності “Хай Різдво у нашу хату принесе добра багато”

Найбільш казковий час року — період новорічно-різдвяних свят. І це не дивно, адже ці свята вселяють у серце кожного надію на добро і віру на краще майбутнє.

04.01.2022 року працівники бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11а) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували для користувачів бібліотеки мандрівку  різдвяною стежкою щастя і добра на хвилинці духовності “Хай Різдво у нашу хату принесе добра багато”.

Напередодні і під час Різдвяних свят домашні вечори стануть ще теплішими поряд з книгами. Святково, яскраво оформлена бібліотекарем добірка різдвяних книг “Різдвяною стежкою до щастя і добра” неодмінно допоможе налаштуватися на святковий лад і відчути атмосферу затишку і тепла. Ці книги, які розповідають про улюблені українські звичаї та обряди святкування Нового року та Різдва, вірші та колядки, чудові зимові казки, оповиті магією неймовірних історій  приємно прочитати наодинці або всією родиною зимовими вечорами. Ми щасливі тим, що ці запропоновані книги спонукають наших читайликів вивчити бодай дві-три колядки, щоб заспівати їх з друзями й відчути різдвяну атмосферу. Отож, колядуймо натхненно, щедруємо завзято — на радість добрим людям і самим собі!

У свято Різдва заведено  дарувати подарунки, співати колядки, накривали святковий стіл. Фігурка янгола супроводжує кожне Різдво, як символ доброти і любові, що приносить в будинок тепло і щастя. Саме янгол став вісником про народження Христа для людства. Фігурка різдвяного янгола в наші дні  є оберегом для дома та сім’ї. А, як відомо, найкраще творити цю фігурку  своїми руками. 

І тому бібліотекар  зробила власноруч паперових різдвяних янголів, вкладаючи в них тепло своєї душі, і продовжила розпочату в бібліотеці хвилинку духовності на  алеях міського  парку ім.Шевченка, даруючи різдвяних янголів дітям  з найкращими побажаннями  і вірою, що подаровані янголи принесуть кожному в дім добро, радість і любов. Щасливого Різдва!

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top