Хвилинка пам’яті “Немеркнуче світло великого подвигу”

Пам’ять… Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над фашизмом. Дорого заплатили за мир солдати-визволителі в боях за визволення країни. Вони віддали своє життя за наше майбутнє, в якому ми  вільний, незалежний народ.

До 75  річниці визволення України від фашистських загарбників 29 жовтня 2019 року о 14.00 в бібліотеці-філії №7 (Дністровська 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради була проведена хвилинка пам’яті “Немеркнуче світло великого подвигу”.

Під час заходу бібліотекар Матієшин розповіла присутнім про цікаві факти з історії Другої Світової війни і ознайомила з літературою, яка представлена на книжковій виставці “Вклонімося визволителям України”, що висвітлює події тих років.
Працівники бібліотеки разом з користувачами вшанували хвилиною мовчання героїчний подвиг визволителів України. Будемо пам’ятати і не забувати! У цей День ми приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення! Добра пам’ять про вас завжди буде жити у ваших серцях.
З Днем визволення України!

Відповідальна за проведення хвилинки пам’яті бібліотекар Матієшин О.Є.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top