“Хобі, як задоволення і урізноманітнення життя”

В світі немає людини, у якої не було б хобі, тобто улюбленого заняття. І неважливо, з чим це пов’язано — зі співом, малюванням, письменством, кулінарією або фотографією.  Це почуття, бажання отримати задоволення від процесу та отримати  ідеальний  результат, завзятість у придбанні й розвитку навичок, або  просто відпочинок після важкого робочого дня.

Хобі — це найкраще проведення часу. Це коли певна справа по-справжньому тобі подобається, коли ти нею живеш і готовий безперестанку розповідати про свої та чужі досягнення в цій сфері. Кожний має право обирати те хобі, яке йому подобається.  Людина,  яка має захоплення, — цікава людина, з якою ніколи не буває нудно. Захоплення дає можливість людині у повній мірі проявити себе.

6 липня 2023 року працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, підготували і провели енциклопедичний пошук «Хоббі, як задоволення і урізноманітнення життя».

Було підготовлено і  оформлено  книжкову викладку книг  на тему            « Поради для всіх».  Наші користувачі із великим задоволенням прийняли участь у заході та розказали про свої захоплення. Для всіх, хто завітав в цей день до бібліотеки, чекала  книга – сюрприз. 

Відповідальна Тейсар С. С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top