“Хочеш жити – кидай тютюн курити”

Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням встановлений у 1987 році Всесвітньою організацією охорони здоров’я, відзначається 31 травня кожного року.

В рамках відзначення дня боротьби з тютюнопалінням у бібліотеці-філії №27 (с.Узин) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було підготовлено та проведено калейдоскоп цікавинок “Хочеш жити кидай тютюн курити”. Позбутися шкідливої звички непросто. На щастя, є чимало випробуваних способів кинути палити і почати здоровий спосіб життя. Саме про вплив тютюнопаління на організм людини та про те, як позбутися цієї шкідливої звички знайомлять матеріали виставки ” Тютюн – ворог твій”. Ми не можемо абсолютно захистити дітей та підлітків від тютюнової індустрії, тому бібліотекар проінформувала учнів гімназії та присутніх читачів про основні причини тютюнопаління і його наслідки. Під час вікторини ” Чи знаєш ти про вплив тютюнового диму?”, учасники самі обирали відмову від куріння чим доводили , що вони – за здоровий спосіб життя. А ще основним завданням було обговорити вплив електронних сигарет, які є надзвичайно токсичними, але виробники про це не пишуть і не говорять.

Тож, якщо ви курите – спробуйте розпочати боротьбу із цією згубною залежністю, а якщо ні, то допоможіть курцям її позбутися. Не обмежуйте себе тим, що шкодить вашому здоров’ю та людям навколо.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top