Стріт-акція “Рішуче «Ні!» палінню – надійне «Так!» життю”

Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням був встановлений Всесвітньою організацією охорони здоров’я в 1987 році. Ця міжнародна акція проводиться для застереження населення планети від згубної звички, яка є однією з найпоширеніших епідемій людства – нікотиноманія, що стоїть в одному ряду з алкоголізмом і наркоманією. А основним її завданням є домогтися, щоб в ХХІ столітті проблема тютюну зникла.

В рамках відзначення цього Дня працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька,188) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели стріт-акцію – «Рішуче «Ні!» палінню – надійне «Так!» життю». Акція проходила на прибібліотечній території і в ній взяли участь жителі і гості нашого мікрорайону. Учасникам акції бібліотекарі розповіли про шкоду тютюнопаління і його згубні наслідки на організм. Особлива увага була приділена проблемі паління в Україні.

Присутні отримали  інформаційні листівки «5 причин кинути курити» та «Ризики від куріння».

В рамках цієї акції в бібліотеці була оформлена книжкова виставка «31 – травня Міжнародний день боротьби з тютюнопалінням», яка привертає увагу читачів бібліотеки до проблеми залежності від куріння та можливих наслідків цієї шкідливої звички.

З давніх-давен найціннішим скарбом людини вважалося здоров’я. Тому хочеться побажати: «Дихайте вільно і будьте здорові!».

Відповдальна – Кононенко Л.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top