«Куріння чи здоров’я- зроби правильний вибір»

31 травня 2023 року у Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням в бібліотеці-філії № 10 (с.Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради була організована цікава  експрес інформація  на тему “Куріння чи здоров’я – зроби правильний вибір”, яка була проведена з читачами нашої бібліотеки. Бібліотекар розповіла про шкідливість паління,  причини паління і його наслідки. 

Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням був встановлений Всесвітньою організацією охорони здоров’я в 1987 році.  В сучасному суспільстві куріння є звичкою серед різних груп населення. Згідно з статистичними даними у світі налічується близько 1 мільярда людей, які регулярно вживають тютюн. Нікотинова залежність – серйозна небезпека для здоров’я, так як, перш за все, знижується опірність організму курця до нових захворювань і ускладнюється перебіг вже наявних хвороб.

 В кінці заходу всі  присутні ознайомились   з книжковою  виставкою, на якій були представлені видання: «Куріння і здоров’я», «Легкий спосіб кинути курити», «Скажи палінню Ні». 

Тож, якщо  ви курите – спробуйте розпочати боротьбу  із цією згубною залежністю, а якщо ні, то допоможіть курцям її позбутися. Не обмежуйте себе тим, що шкодить вашому здоров’ю та людям навколо!

Відповідальна за проведення Мигович У.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top