“Ця дивовижна зоопланета”

Дика природа – вільна, дивовижна, досконала, абсолютно інша цивілізація, що стрімко зникає з планети Земля. Вона має свою красу й великі чудеса, свої символи й героїв, свій розум та емоції, свій гумор і творчість.

Кожен вид тварин дикої природи  має право на існування.

Царство тварин найбільше серед  живих організмів. Острови Землі вражають різномаїттям тварин. Надзвичайно цікавий, різноманітний підводний світ, який чарує своєю красою.

4.10.2021 р. у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11А) МЦБС департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулося засідання природничого клубу “Паросток” з учнями  школи – ліцею №4    3А класу. Присутні дізналися багато цікавого про тваринний світ:  які серед тварин наймудріші, які емоційні,  а які гумористичні, а також бібліотекар розповіла про цікавий світ медуз , одних із перших жителів підводного світу. Діти із захопленням ділилися своїми знаннями  про цікавинки із життя тварин “ У царстві природи”  , із задоволенням приймали участь у турнірі “Що ти знаєш про тварин”. Сюрпризом для присутніх була віртуальна подорож  “Таємниці тварин”.

Біля книжкової виставки “Серцем слухати умій звуки рідної природи” ознайомилися із книгами по природі.

Відповідальний за захід:  Драганчук Г.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top