Читацький марафон “Тварини в нашому житті”

4 жовтня о 14:00 в бібліотеці-філії №14 (вул. Довженка,12) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було підготовлено і проведено читацький марафон «Тварини в нашому житті» (до Всесвітнього дня захисту тварин).

Всі, хто завітав в цей день до бібліотеки, мали можливість розповісти про своїх пухнастих улюбленців, про їх звички, характер, набуті навички та інстинкти. Залюбки ділилися своїм досвідом про піклування та любов до них, а також про те, яку важливу роль їхні менші друзі відіграють у щоденному житті.

Бібліотекарка ознайомила відвідувачів цікавою літературою, яка дозволяє глибше пірнути у світ тварин, а такі запитання, як  Чи можуть люди існувати без тварин? Яке значення в житті людини мають тварини? Яких тварин називають «санітарами довкілля»? та інші допомогли читачам розширити знання про них.

ПЕРЕГЛЯД РОЗВИВАЛЬНИХ МУЛЬТФІЛЬМІВ

Краще один раз побачити, ніж сто разів почути! Тому, аби діти краще зрозуміли тему тижня та справді занурилися у світ тварин, покажіть їм кілька пізнавальних та неймовірно цікавих мультфільмів! Так, цей мультфільм покаже екзотичних тварин, яких ми можемо побачити ПЕРЕГЛЯД РОЗВИВАЛЬНИХ МУЛЬТФІЛЬМІВ.

Підготувала Вінтон Н.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top