Цікавий письменник поруч з нами

25 лютого, в день народження Лесі Українки до бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52 а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради завітав відомий письменник, краєзнавець, журналіст Василь Бабій. Працює в різних жанрах, зокрема: гумору і сатири, новелістики, драматургії, публіцистики, есеїстки. Автор творів «Помста опришків», «Ростиславовичі», «Тривожні ночі», «Підпільний Кіндрат», «Серафинці: п’ять віків», «Серафинці: (Ямгорів)», «Полювання на Марихума», «Андрій Шевченко — перші вершини», «Замки Богородчанського краю», «Заборонене кохання», «Королеви європейських престолів», «Вогонь безсмертя», «Планета на ім’я Бандера» тощо.

Лауреат премій імені Марії Підгірянки, Юрія Шкрумеляка, Івана Франка.  Лауреат усеукраїнської премії імені Олекси Гірника, яку вручають за популяризацію української мови (за книгу «Вогонь безсмертя»).

Поспілкувалися з письменником про книги та подорожі.

Подарував свою книжку «Біль і радість мандрів». З неї ми дізнаємося про Лесю Українку, її велич, геніальність, її страждання, подорожі Європою у пошуках зцілення і хоч нетривалої радості від мандрів. Її дорогами мандрував і сам автор. Бібліотекарі запрошують читачів, які цікавляться історією нашого міста і краю, поціновувачів гумору, футбольних фанатів та всіх книгоманів познайомитися з книгами Василя Бабія, які є у нашій бібліотеці.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top