Щотижневі читання “Віталія Савченко – дітям”

В Центральній бібліотеці для дітей (вул. С. Бандери, 8) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулися щотижневі читання “Віталія Савченко – дітям”.

Прикарпатська казкарка знайомила малят зі своєю збіркою “Казки лісу”, прочитавши з неї казку “Сонячний зайчик”. Слухайте, малята!

Вам сподобалось? Тоді чимдуж у бібліотеку! Збірка “Казки лісу” містить ще багато казок про лісових мешканців. Від казки до казки вас поведе Віталія Савченко разом з лісовичком!

Оля Перцович, ілюстратор збірки, намалювала дуже зрозумілі, теплі та милі ілюстрації. Вони разом з текстом створюють неймовірно казковий лісовий світ.

Письменницю надихнули на створення збірки відвідини до лісу, проте вона зізнається: “На превеликий жаль, у лісі буваю не так часто, як би того хотілося. Хоча дуже люблю бродити лісовими стежками, вслухатися у співи птахів, гомін листочків, люблю запах лісу, особливо — збирати гриби. Ні з чим не зрівнянні ці відчуття!»

Ці особливі відчуття радості, відкриття чогось нового, казкового ви обов’язково знайдете у збірочці казок Віталії Савченко «Казки лісу».

Приходьте! “Казки лісу” чекають на вас!

Матеріал підготувала Томілова Лілія. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top