“Ці незвичайні, розумні та кумедні тварини”

4 жовтня люди всіх країн відзначили Всесвітній день захисту тварин, яке святкують в день пам’яті Святого Франциска Ассизського, релігійного мислителя і філософа, який проповідував любов до всього живого на землі. З 2000 року це свято відзначається і в Україні.

Тому, 5.10.2021 року працівниці бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька,188), МЦБС, Департаменту культури, Івано-Франківської міської ради провели хвилинку-цікавинку «Ці незвичайні, розумні та кумедні тварини». Тваринний світ планети надзвичайно багатий, різноманітний. Тому всі, хто завітав цього дня до бібліотеки дізналися багато цікавого.

До уваги користувачів представлено книжкову виставку «Секрети тваринного світу», яка знайомить маленьких читачів з тваринами України та інших країн світу, з домашніми улюбленцями та догляд за ними,  вчить  як правильно їх доглядати і лікувати, піклуватися про них та оберігати.

Знайомлячи дітей з книгами, бібліотекарка розповіла, що кожного разу, відкриваючи книгу, ми дізнаємося щось нове і цікаве про братів наших менших. Наприклад, як впливають тварини на життя та здоров’я людини, як можна лікуватися за участю таких тварин, як коти, собаки, коні та дельфіни, яку користь приносять вони людині.

Діти поділилися цікавими історіями про своїх домашніх улюбленців, а також розфарбовували картинки з тваринками на книжках-розмальовках.

Для віртуальних користувачів ми створили відеопрезентацію «Цікаві факти про дивовижних тварин». В якій зібрані цікавинки про котів, собак, акул, китів, білочок, ведмедів і інших звірів. Відеопрезентацію буде цікаво переглянути як дітям, так і дорослим.

Відповідальна Іванишин А.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top