“Чарівний світ Гаррі Поттера”

31 липня о 12.00 центральна бібліотека для дітей запросила читачів – шанувальників книг Джоан Роулінг на спілкування «Чарівний світ Гаррі Поттера», яке було присвячене Дню народження Джоан Роулінг та герою її романів Гаррі Поттеру.

Як і годиться в День народження спілкування розпочалося з привітань та побажань. Авторці та Гаррі Поттеру бажали багато різного, але головне – продовження «поттеріани» та написання нових книг для дітей.

Спілкування йшлося навколо книг про Гаррі Поттера, і чарівні предмети з романів сприяли розмові. Капелюх Дамблдора – розподіляв учасників по факультетах відповідно до їхніх характерів. «Чаша спогадів» налаштовувала на згадування найцікавіших моментів для кожного учасника. Чарівна паличка допомогла висловити найпотаємніші бажання учасників для себе, для родини, для нашої країни. І несподівано учасники від чарівного світу Гаррі Поттера перемістилися до сьогоднішніх реалій, і кожен учасник бажав нашій країні миру, перемоги, щастя, і розповідав,  як би ці чарівні предмети змогли допомогти нашим захисникам. Розповіді були дуже щирими та емоційними!

Лист від Верховного чародія повернув учасників заходу в чарівний світ магії, і знову калейдоскопом закрутилися ігри, вікторини, спогади. Учасники безпомилково за описом впізнавали героїв твору, розташовували за порядком виходу книги «Поттеріани», малювали чарівний капелюх, дивлячись у «магічне» дзеркало.

Діти з захватом роздивлялися книги «Гаррі Поттер: історія магії» та «Фантастичні звірі і де їх шукати».

Наприкінці заходу фантастичним чином з’явилися цукерками, і діти з радістю ними пригостилися. Яке ж День народження без цукерок!

Було багато магії та ще більше позитивної енергії і добра!

Джоан Роулінг може пишатися читачами – шанувальниками “поттеріани”! Сьогодні вони були фантастичні, фани книг про Гаррі Поттера!

Підготувала та провела Томілова Л.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top