Читацький діалог: “Акт Незалежності України – історичний вибір  українського народу”

25.08.2021 року впродовж дня в бібліотеці-філії №4 ( вул. Є. Коновальця 132-А) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради працівники бібліотеки підготували і провели читацький діалог: “Акт Незалежності  України – історичний вибір українського народу”.

День Незалежності України – державне історичне свято, яке відзначається щороку 24 серпня, що прийнято вважати датою відновлення незалежності держави Україна. Це наслідок боротьби попередніх поколінь, це шанс для українців на краще життя. Нехай кожен українець відчує це свято у своєму серці, у своїй сім’ї, у родині. Хотілося б, щоб український народ, кожний з нас ріс, міцнішав, розумнішав, і щоб ми могли радіти успіхам, які ми досягаємо, і з гордістю говорити: я – українець. День незалежності – це чудова нагода згадати всіх тих, хто боролися і зараз відстоюють незалежність держави. 

Як на вашу думку, варто було б відзначати це свято? Чи є для вас святом День Незалежності? Що ви бажаєте Україні? На ці та інші запитання  відповідали користувачі. Читачі бібліотеки мали також можливість ознайомитися з книгами, які були представлені на книжковій виставці “Моя незалежна країна – вільна, сильна Україна”. Матеріали виставки складалися з інформації про важливі етапи історичного розвитку України на шляху до її становлення як держави.

Відповідальна: Тейсар С.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top