“Читаємо. Думаємо. Аналізуємо”

#Бібліотека_у_ дворах

12 серпня 2022 року працівники бібліотеки-філії №7 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради завітали у сквер “На валах” з традиційним заходом у рамках проєкту “Бібліотека у дворах”. Відвідувачі скверу мали змогу ознайомитися з виставкою періодики “Читаємо. Думаємо. Аналізуємо”. 

Скільки існує людське суспільство, стільки ж існує прагнення людини пізнати нове, отримувати потрібну інформацію. Щоб знати, пам’ятати завжди потрібну інформацію, людина знайшла вдалий вихід — створила періодику. Щодень, у кожен дім приходить нова, з першоджерела, перевірена інформація у вигляді періодичних видань. Періодика простує до нас кожної пори року, за будь-якої погоди.

Газети й журнали знайомлять нас із новинами країни, нашого краю, з подіями у країнах близького і далекого зарубіжжя. На сторінках преси кожному з нас надана унікальна можливість зустрітися і вести діалог з незвичайними людьми: відомими політиками, громадськими діячами, письменниками. просто цікавими особистостями. Репортажі, інтерв’ю, спогади, поради, відгуки — все це можна прочитати у журналі “Країна”. Подорож-інформацію по журналах “Країна” та інших періодичних виданнях провела для відпочиваючих у сквері бібліотекар Атаманчук М.І. Відпочинок у сквері став для відвідувачів можливістю поєднати приємне з корисним — ознайомитися з періодичними виданнями бібліотеки-філії № 7.

Відповідальна за проведення заходу – бібліотекар Атаманчук М.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top