“Шоколадні історії про кохання”

З 14 лютого у бібліотеці-філії № 17 (с. Березівка) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради діє виставка-інтрига “Шоколадні історії про кохання”. Бібліотекар пропонує всім, хто любить шоколадні історії про кохання, підбірку книг, що зачеплять ваші серця, додадуть романтики та досвіду, можливо, у вашому коханні. Виставка, де в кожній книзі своя інтрига, а шоколад кохання зі своїм присмаком.  А ще, гарантую хороший відпочинок для тих, хто змучився від тяжких реалій наших буднів. Друзі, запрошую до читання!

Книжкова виставка “Шоколадні історії про кохання” познайомить вас з “Тими, що співають у терні…”, не думаю, що є ті, які не читали чи не дивились фільм про недозволене кохання простої сільської дівчини і священника , що присвятив своє життя Богові, але не зміг зректися земної любові…

Джейн Ейр“, роман про найбільш чисте й невинне кохання, де живе власна інтрига, про дружину, що збожеволіла, але не хоче відпускати власного чоловіка….

Ярослава Дегтяренко нагадає вам “Роксолану” та моменти, коли серце прагне одного чоловіка, а розум – іншого… Кому ж дістанеться красива україночка? татарину, чи простому козакові…

“Мости округу Медісон” ще раз підтвердять, що для кохання не важливий вік. Можна одного разу зустріти людину і все життя кохати тільки ту одну… незважаючи на власне життя та власну сім’ю….

Любі читачі, кожна книга у кожній людині змалює власне враження та власне бачення написаного… Щиро запрошую відпочити разом з книгою у світі шаленого кохання головних героїв! Бажаю здоров’я та гарного настрою!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top