“Щасливі діти – щасливі ми” – волонтерська допомога працівників абонементу ЦБ дітям-сиротам

31 травня 2018 року, напередодні Міжнародного Дня захисту дітей, працівники абонементу ЦБ (вул. К. Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, в рамках волонтерської допомоги (разом з іншими волонтерами БО “Українська благодійницька мережа”), зустрічали в Івано-Франківську вихованців Коломийського дитячого будинку-інтернату. Цей будинок-інтернат – дім для дівчат з особливими потребами (з фізичними та психоемоційними вадами), які є сиротами або позбавлені батьківського піклування.В форматі тижня дитячого кіно, що розпочався в театрі кіно” Люм’єр”, ці діти переглянули фільм “Великий злий лис та інші історії”, який проходив в рамках Чілдрен Кінофесту.

Також юні колимиянки мали можливість погуляти містом, пообідати в ” Chicken HUT” (де їх прийняли дуже тепло і гостинно), чудово провести час в парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка.

Незабутні емоції отримали вихованки будинку-інтернату під час відвідування літньої площадки, де проходив дитячий фестиваль “Прикарпатський соловейко”. І поспівали, і потанцювали… Порція позитиву на довгий час!!!

Дитяче свято пройшло чудово, і нам дуже приємно, що ми змогли долучитися до здійснення дитячої мрії.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top