“Що щиріше людина дякує іншим, то більше добра примножує сама собі”

Нас з дитинства навчають сказати чарівне слово «дякую». Воно виражає зичливість та повагу, а тому це слово вирішили вшанувати та запровадити на його честь –Всесвітній день «Дякую». Запровадили таку дату. Щоб нагадати людям про можливість гарних манер та вміння висловлювати вдячність. Психологи переконують, що слово «дякую» справді чарівне і здатне творити дива. Крім того, слова вдячності здатні змінити наше життя на краще, бо вони налаштовують на позитив та покращують взаємовідносини.

От і сьогодні, 11 січня 2023 року працівники бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради вирішили вшанувати цей день і провели з юними користувачами бібліоінформину “Що щиріше людина дякує іншим, то більше добра примножує сама собі”.

Бібліотекарі ознайомили дітей з книгами цієї тематики, які були представлені на викладці. Зачитувалися уривки оповідань, в яких говорилося про добрі справи та вчинки. На заході діти своїми руками виготовляли листівки. На них вони писали щирі слова подяки своїм рідним, близьким, друзям. Велике «дякую» діти виразили в листівках воїнам ЗСУ за те, що вони боронять нашу країну від окупантів.

А тому частіше казати «дякую» і тоді добрих справ у вашому житті буде більше.

Відповідальна за проведений захід : Поприч С.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top