Ювілейна виставка-портрет “Іван Франко — майстер духу і слова”

Screenshot_1Згідно з Указом Президента України «Про вшанування пам’яті Івана Франка» № 687/2015 від 08.12.2015 р. 2016 рік в Україні проголошено роком Івана Франка. До 160-річниці від дня народження Івана Франка у бібліотеці-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) розгорнуто бібліотечну виставку “Іван Франко — майстер духу і слова”.

В історії культури, певно, мало є людей з таким розмаїттям інтересів, як Іван Франко. Поезія і проза, публіцистика й філософія, новелістика й літературна критика, дослідження економічного буття тогочасної пори, етнографія й соціологія, перекладацька й редакторська діяльність… І скрізь він сягнув вершин.

Бібліотека-філія №3 запрошує користувачів вирушити у мандри шляхами, якими ходив колись Великий Каменяр і дізнатися  для себе щось нове. Бо пізнати Франка для нас, українців, означає пізнати себе, своє минуле і своє майбутнє. Його багата й талановита спадщина — не архів і не музей, а відкритий простір  інтелектуального пошуку.Тож читаймо Франка і його твори принесуть нам насолоду.

Відповідальна за організацію виставки бібліотекар Озарко М.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top