Ювілейна імпреза “Голос української душі” /до 70-річчя Квітки Цісик/

20.04.2023 року у бібліотеці-філії №13 (вул. Берегова, 4В) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було підготовлено і проведено урочистий відкритий захід ювілейна імпреза “Голос української душі” /до 70-річчя Квітки Цісик/, на який були запрошені завідувачки бібліотек-філій Івано-Франківської МЦБС.

На заході відбулося вшанування творчості американської співачки українського походження Квітки Цісик, яка відома як популярна виконавиця рекламних джинґлів у США, оперна та блюзова співачка, виконавиця українських народних і популярних пісень.  Пісня «You Light Up My Life», яку вона виконала для однойменного фільму, отримала 1978 року «Оскар» і «Золотий глобус» у категорії «Найкраща пісня до фільму», а також номінувалася на нагороду «Греммі» в категорії «Пісня року».

Також про деякі моменти творчості та життя співачки учасники заходу могли послухати під час виступу поета Ярослава Ясінського – зачинателя та організатора мистецького фестивалю ім. Квітки Цісик.

Захід відбувся у надзвичайно творчій та затишній атмосфері. Гості заходу мали чудову нагоду відпочити душею, отримати цікаву інформацію про музичну спадщину Квітки Цісик, тим самим увіковічнюючи пам’ять славетної співачки українського походження.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top