«Якщо автора я знаю, швидко книгу обираю»

06.04.2023 року у бібліотеці філії №12 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури було проведено бібліографічну гру «Якщо автора я знаю, швидко книгу обираю». На спільний  захід до бібліотеки завітати учасники літературного клубу «Кришталеві джерела» та їх керівник  Бутюк Н.Я.

Час з книгою – це фантастичний час, бо саме вона веде нас у дивовижний  і неймовірний світ, знайомлячи  з різними людьми, дивовижними істотами, світами та допомагає нам зрозуміти тварин. Для того щоб зрозуміти,  що кожна книга неймовірна завідувачка бібліотеки Гунчак Т. В. провела вікторину «Відгадай книгу за підказками». Для заходу були відібрані відомі твори як української, так і світової літератури.  Для підказок були використані картинки, вислови з творів та асоціативні описи. Діти продемонстрували відмінні знання з художньої літератури.

Наталія Ярославівна підготувала для діток чудовий майстер-клас з виготовлення патріотичної пташки як символ весни і відродження, добра і щастя. Діти з величезним захопленням, майстерно і крок за кроком  творили своїми рученятами диво пташку, яка стала чудовим декором на вербових вітках. Адже, вже дуже скоро Вербна неділя  коли за традицією ми освятимо квітучі гілки верби.

Незважаючи на сніжну погоду за вікном усі чудово провели час.

Дякуємо усім, хто долучився.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top