Літературна зустріч “Володимир Кондур – творчий син Бойківщини”

Володимир Кондур  народився і живе на Бойківщині у селі Цінева.  Писати почав ще зі школи – вірші, оповідання, есе, новели. Входить до літературного об’єднання “Горгани”.

06 квітня 2023 року в читальному залі ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулась літературна зустріч “Володимир Кондур – творчий син Бойківщини”. Бібліотекар читального залу Оксана Дубовська представила присутнім гостя книгозбірні – надзвичайно світлу людину, поета і прозаїка Володимира Кондура, коротко повідала про її напрацювання.

Далі у формі діалогу відбулась приємне спілкування з автором та  його творчістю, яке дало можливість багатьом присутнім у залі розкрити для себе талант Володимира Кондура. Митцеві вдається плекати в собі любов до рідного слова, легко творити для людей і про людей натхненну і глибоку поезію, якої сьогодні так бракує. Він надзвичайно тонкий лірик і проникливий дослідник людської душі. В кожному рядку його поезії проступає щирість, людяність та любов до рідної землі.

Під час зустрічі письменник яскраво презентував свою книгу «Босоногі вірші» і поділився теплими, щирими спогадами про батьків і своє незабутнє дитинство.  Автора прийшли привітати шанувальники поезії та друзі. Захід, що відбувся у форматі неформального спілкування, пролетів  надзвичайно швидко і непомітно.

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар читального залу – Дубовська Оксана.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top