“Як обрати професію майбутнього”

Вибір професії – це надзвичайно відповідальний етап у житті молодої людини. Щороку перед випускниками шкіл постає ряд важливих питань: ким стати в майбутньому, яку професію обрати та як не помилитися з вибором, і бути потрібним, затребуваним спеціалістом.

Вибір майбутньої професії – це також важливий крок у самостійне життя і варто прислухатися до порад фахівців вже сьогодні, щоб уникнути помилок під час вибору професії. І в цьому молодій людині може допомогти бібліотека. Саме в бібліотеці можна одержати багато цікавої та корисної інформації про різноманітні професії, затребуваності тієї чи іншої спеціальності на ринку праці, про умови вступу до тих чи інших навчальних закладів, де є можливість здобути знання за обраним напрямом.

Профорієнтаційна робота є одним з важливих напрямків діяльності бібліотеки-філії №7 (вул. Дністровська, 22) Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури міськради. З метою виховання професійних навичок у школярів, розширення кругозору та формування інтересу до певних галузевих знань і знайомства з широким колом професій працівники бібліотеки організували книжкову виставку-консультацію “Як обрати професію майбутнього”.

Тут представлені книги, періодичні видання, тематичні плакати про професії сучасні  та професії майбутнього, про навчальні заклади України, які допоможуть школярам більше дізнатися про світ професійної діяльності в цілому, усвідомлено підійти до вибору професій, краще зрозуміти себе, знайти своє покликання. 

Сподіваємось, що виставка – консультація, яка буде діяти до кінця навчального року і буде оновлюватися, стане для школярів компасом у їх подальшому професійному самовизначенні  та допоможе зробити  правильний вибір майбутньої професії.

Відповідальна за захід  Матієшин О.Є.

    

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top