“Як пташка висот досягай”

    Для того, щоб навіть найменші наші користувачі мали  хороший настрій і не сиділи без діла, 21 листопада 2021 року працівники бібліотеки – філії №4    (вул. Є. Коновальця, 132 а) Департаменту культури  Івано-Франківської  міської ради,  підготували  недільну казку «Як пташка висот досягай». 

Вже стало традицією, що перед казкою лялькові герої розповідають свою маленьку історію. Цього разу був улюбленець дітей ведмедик «Ух» і пташка, яка ніколи не журиться «Кряка».  Вони порадили усім-усім досягати своєї мети. Адже, діти те, що в вас не вийшло з першого разу не означає, що потрібно все кидати, а ви – спробуйте ще раз.

Повчальну і пізнавальну казочку  «Забудькувата ворона» (Ю. Хотинська), з журналу «Вечірня казка» ( жовтень 2021 №10), прочитала  Магас  М. М., й порадила насолоджуватися останніми днями осені.

А ще, рекомендуємо прочитати книжки:  «Лелека і чорна хмара» І. Калинець, «Дикі лебеді» Х. К. Андерсена, «Срібна пір’їна» В. Григорчука, «Танці в небі» Б. Бьори, «Пригоди журавлика» В. Нестайка, «Птаха-корабель» К. Лебедєва, «Хоробрий світлячок» В. Близнюка, «Біда навчить» Л. Українки, «Шпаки на колесах» О. Сенатович та  ще багато є цікавих книжок про птахів і не тільки , які чекають, щоб ви їх прочитали.

Перегляньте мультфільми «Гидке каченя», «Лелеки», «Пташиний ульот», «Веселий мультик про пташок», анімований вірш про лелеку Марії  Тарасіч —  «Бусликові пригоди» та дитячі пісеньки  «Пташки мандрують по землі. Кумедні хвостики» і  «Снігурі  – перші вісники зими», а ще,  коротку історію про птахів України,  які представлені на нашій сторінці в фейсбуці https://www.facebook.com/biblioteka.mcbs/. , й отримайте позитивні емоції.

  Чекаємо на вас після закінчення карантину. Бережіть себе. Будьте здорові. 

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top