“Наш дух  не зламати, свободу не вбити”

21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Всупереч жорстокому тиску антидемократичного режиму українці об’єдналися і відстояли своє право на вибір достойного життя та майбутнього. Революція Гідності повернула людям віру у цінності свободи, гідності, та самопожертви, а також кинула виклик диктаторству, подвійним стандартам, корупції. Значення тих подій неможливо переоцінити, адже протягом листопада 2013 –лютого 2014 років відбулося найважливіше для української нації – пробудження свідомості суспільства. Події останніх років ставлять перед бібліотеками завдання активізації патріотичного виховання підростаючого покоління.

Цій знаковій події,   20 листопада 2021 р. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарки підготували книжкову палітру «Наш дух  не зламати, свободу не вбити», присвячену Революції Гідності.

Шануймо пам’ять тих, хто віддав своє життя заради вільної України.

Запрошуємо на перегляд книжкової палітри “Наш дух  не зламати, свободу не вбити“, де представлені документальні та художні книги сучасних українських авторів про події на Майдані, а також світлини Героїв Небесної Сотні.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top