Ярмарок бібліотечних інновацій “Сучасна бібліотека: тенденції та перспективи розвитку”

librarian day

30 вересня 2015 року в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) в рамках святкування Всеукраїнського дня бібліотек відбувся своєрідний ярмарок бібліотечних інновацій “Сучасна бібліотека: тенденції та перспективи розвитку”.

Бібліотекарі в розгорнутій книжковій виставці з однойменною назвою систематизували літературу за трьома розділами: Бібліотека і книга в контексті сьогодення Сучасні тенденції та інновації Наші практичні досягнення Це була чудова нагода поспілкуватися з колегами, досвідченими фахівцями, ознайомитися з інноваціями, поділитися виробничими планами на майбутнє і привітати колег з професійним святом.

Серед матеріалів представлених на виставці:

  • Більченко Є. Бібліотека як транс культурний простір: діалог минулого і сучасного / Є. Більченко // Бібліотечна планета. – 2015. – №2. – С. 29-31.
  • Ворошилов О. Інформаційна аналітика як напрям роботи сучасної бібліотеки / О. Ворошилов // Бібліотечний вісник. – 2015. – №3. – С. 12-17.
  • Жаборовська Н. Блог як інноваційний шлях до надання електронно- бібліотечних послуг у публічних бібліотеках України/ Н.Жаборовска// Бібліотечна планета. – 2015. – №1. – С. 22-26.
  • Серікова С. Ефективні форми бібліотечної роботи/ С.Серікова, О. Тарлінська // Бібліотечна планета. – 2014. – №3. – С. 22-25.

Родзинкою виставки стала ексклюзивна вітальна листівка з професійним святом бібліотекарів.

Відповідальна за проведення заходу Світлана Балабан.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top