“Я здоров’я збережу- сам собі допоможу”

Найдорожчим надбанням людини є здоров’я, а тому наш обов’язок берегти і зміцнювати його. Покоління наших предків жили в тісному спілкуванні з природою. Уклад життя був синхронним з природними режимами. Проблема здоров’я людини вирішувалась досить ефектно і просто. Гіпократ говорив: «Людина носить лікаря в собі, треба тільки вміти допомогти йому в його роботі». Вирішення проблеми здоров’я людини закладено в самій людині, у знанні та розуміння нею низки проблем, а також в умінні дотримуватись правил гігієни та здорового способу життя.

         7 квітня 2021 р. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради до Дня здоров’я бібліотекарі розробили календарний інформер “Я здоров’я збережу- сам собі допоможу”, на якому були представлені книги та енциклопедії про здоровий спосіб життя, про збалансоване харчування, що має дуже важливе значення для молодого організму, який розвивається.

В книгах міститься цікава інформація про культуру тіла та почуттів, про дбайливе ставлення до свого здоров’я, адже  кодовим його словом є правильне харчування, фізкультура та гігієна. Книги представлені на виставці містять цікаву інформацію, корисні поради, вікторини по здоровому способі життя. Книги гарно ілюстровані і є справжнім скарбом для маленьких розумників. Вони допоможуть їм розширити їх кругозір і урізноманітнити знання в цій галузі.

         Юних читайликів запрошуємо до бібліотеки-філії №1 , де кожен може одержати вичерпні відповіді на свої запитання, по даній темі та дізнатися багато цікавого і розумного по інших галузях знання. Тож, після карантину, ласкаво просимо до нас в бібліотеку!.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top