Ігротека в бібліотеці “Розважайся, грайся і читай”

#Бібліотека_у_дворах

Канікули, на вулиці дощ, не маєте чим зайнятися, то ходіть до нас. Спитаєте куди??? В бібліотеку. Тут є все саме для Вас.

17 серпня 2022 року  о 15:00 годині, працівники бібліотеки-філії №4 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради підготували та провели ігротеку «Розважайся, грайся і читай», в рамках проєкту «Бібліотека у дворах».

Тема заходу – що робити в вільний час і як провести його з користю.

Всі присутні з радістю ділилися своїми  розповідями про те, що вони люблять робити в вільний час чи що роблять, хоч не дуже їм це до снаги. 

Діти грали пізнавальні ігри, відгадували загадки, читали новинки преси та книги, які їм до душі.  Бібліотекарі ознайомили з цікавими заняттями, які можна робити в бібліотеці й отримувати море позитиву. А, також представили нові  книги й журнальчики для того, щоб наші користувачі знали, занять в бібліотеці завжди – безліч. Бо неважливо, яка погода за вікном, в нас затишно й приємно й працівники бібліотеки допоможуть розвіяти сум й налаштувати на гарний настрій.

Більш детальна інформація буде представлена на нашій сторінці у фейсбуці https://www.facebook.com/ Бібліотека-4-ІФ-Територія-книжкових-цікавинок-104792958790436.

Бережіть себе. До нових зустрічей.

Відповідальні за проведення Магас М.М., Тейсар С. С. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top